Telefon: 0763294440

Email:contact@casa-delemn.ro

INFORMATII

Casute de vara:

Suprafata intre 10 si 100 m2 care includ  grosime peretilor 4,5cm,  podea: 2.5cm, acoperis din lambriuri de 2.5cm, usi si ferestre: din lemn, pline sau partial vitrate, neizolate.

sau

Case pe structura unde dimensiunile pot varia in functie de cerintele clientilor nostri

Preturile difera in functie de cerintele clientilor si pleaca de la 100-120 euro/m2 pentru foisoare si terase, 120-150 euro/m2 pentru casele de vacata si intre 250-300 euro/m2 pentru casele contruite la cheie


Preturile: 

        - pentru foisoare si terase: 80-100 euro/mp pretul include: structura in functie de cerintele clientilor, mana curenta de diferite modele, tavane lambriu de 2.5cm,invelitoare sindrila bituminoasa

       - pentru case/cabane de vacanta: 120-140 euro/mp pretul include: pardoseala 2,5cm, pereti exteriori si pereti de compartimentare de 4,7cm, usi, ferestre,tavane lambriu, invelitoare sindrila bituminoasa

        - pentru casele contruite la cheie: 250-300euro/mp 

pentru orice constructie realizata de noi se aplica tratament impotriva cariilor, insectelor, mucegaiului si a fungilor


VA RUGAM SA NE CONTACTATI PENTRU PRETURI ACTUALIZATE SI CONFORM CERINTELOR DVS.

Stiai ca...

Lemnul este cel mai vechi material de constructie si detine multiple posibilitati de prelucrare.

Acesta isi dovedeste valoarea estetica nu doar in realizarea de constructii de case, ci si in lucrari de mici dimensiuni cum ar fi foisoare, pergole, diverse elemente de mobilier.

*Lemnul prezinta un risc seismic foarte scazut. Acesta rezista la un cutremur de peste 8.5 grade pe scara Richter. Lemnul are capacitatea de a acapara undele seismic si de rezistenta atunci cand solul se misca.

*Asigura o izolatie termica si fonica foarte buna datorita porozitatii si elasticitatii lemnului si are un confort termic ridicat, iarna se mentine caldura, iar  vara  racoare.

Deasemenea consumul de energie este mult mai redus la o constructie din lemn.

*Timpul de executie este mai scurt


Despre Noi


         Suntem o  societate romaneasca cu capital integral privat specializata in lucrari de anvergura mici si medii in domeniul constructiilor cu structuri din lemn.

        Managmentul societatii noastre este orientat in permanenta spre cerintele pietei care vizeaza satisfacerea clientilor nostri prin oferirea unor solutii la standardele nationale si internationale in vigoare, in vederea respectarii normelor de siguranta si calitate a constructiilor.

        Am dezvoltat o gama larga de produse: case de locuit, case de vacanta, pensiuni si cabane din lemn, casute de gradina, case din lemn de tip camping, magazii, casute pentru scule, garaje din lemn, filigorii din lemn, terase din lemn, mobilier de gradina, locuri de joaca pentru copii. Pe lang? produsele noastre standard, ne putem adapta ?i dup? exigentele clientului. 

    Onorarea cu promtitudine si corectitudine a obligatiilor contractuale, dar si incadrarea in termenele si bugetele lucrarilor fac din societatea noastra un partener de incredere si profesionist, care este cababil sa duca la bun sfarsit proiectele sale, atat printr-o coordonare riguroasa a lucrarilor cat si prin executia acestora la un nivel inalt al calitatii. 

Casele postate de noi sunt proiecte realizate sau proiecte propuse pentru realizare. 

Fiecare persoana interesata de contructia unei case din lemn poate veni cu idei noi sau cu proiectele personale.

Contruim CASE CU SISTEM: 

            -La cheie  - daca doriti o casa unde trebuie numai sa va mutati.

            -La rosu  - la amenajarile interioare va ajutam cu sfaturile noastre

            -Casa de finisat pe interior - la rosu+izolatie exterioara si tencuiala, ferestre+usi.     Finisarile interioare le faceti in regie proprie.

            -De vacanta - aceste case nu au nici un fel de izolatii, ele putand fii locuite primavara, vara, toamna.


      Pentru mai multe detalii ne puteti  contacta personal sau telefonic sau ne puteti trimiteti un e-mail cu intrebarile dumneavoastra. Dupa care, noi va informam despre activitatea noastra si va aducem la cunostinta toate noutatile din tehnologia de a construi o casa pe structura de lemn, cu materiale de ultima generatie, folosite in acest sistem. 


Portfoliu Rapid

Disclaimer

Casele postate de noi sunt proiecte realizate sau proiecte propuse pentru realizare.

Fiecare persoana interesata de contructia unei case din lemn poate veni cu idei noi sau cu proiectele personale.


  • Constructii Din Lemn
case de lemn,cabane de lemn,garaje de lemn,case de joaca,ateliere lucru,accesorii de gradina,case din lemn,cabane din lemn,lemn,contructii lemn,case lemn,cabane